EEG

EEG ndihmon në vlerësimin e shumë sëmundjeve neurologjike vecanërisht epilepsisë.

Ekzaminimi elektroencefalografik kërkohet edhe në rastet neurokirugjikale dhe psikiatrike.

Foto e teknologjisë EEG Foto e teknologjisë EEG

Jepni mendimin tuaj

Kam pakënaqësi mbi: