EMG

Teston funksionin e muskujve dhe sistemit nervor periferik.

Ky është ekzaminim që u shërben edhe specialistëve të tjerë si neurokirurgët, ortopedët, reumatologët dhe fizioterapistët.

Foto e teknologjisë EMG Foto e teknologjisë EMG

Jepni mendimin tuaj

Kam pakënaqësi mbi: