Neurologji

Shërbimet e Neurologjisë

 1. Trajtim i sëmundjeve të trurit.
 2. Trajtim i sëmundjeve të trungut të trurit.
 3. Trajtim i sëmundjeve të palcës kurrizore.
 4. Trajtim i sëmundjeve të sistemit nervor periferik dhe muskujve.

Mjeku i departamentit

Foto e Prof. Dr. Ömer Karadaş

Prof. Dr. Ömer Karadaş

Neurolog

Neurologjia studion dhe trajton sëmundjet e trurit, trungut të trurit, palcës kurrizore dhe sistemit nervor periferik dhe muskujve:

 • Dhimbjet e kokës, Migrena, Dhimbjet e qafës dhe të mesit, Neuralgjia Trigeminale
 • Dhimbjet neuropatike, polineuropatia
 • Sëmundjet neuromuskulare
 • Epilepsi
 • Demence, Sëmundja Alzheimer
 • Skleroza Multiple
 • Sëmundjet Cerebro- Vaskulare ( goditjet në tru)
 • Sëmundja e Parkinsonit, Tremor
 • Vertigo
 • Ataksi
 • Sindrom i tunelit karpal
 • Sindroma e këmbëve të shqetësuara
Foto nga Youtube

Jepni mendimin tuaj

Kam pakënaqësi mbi: