Paketa dhe oferta

Check up total

Çmimi: 7900 Lekë

 • Vizitë patologu
 • Eko tiroide
 • Hemogram
 • Eritrosediment
 • Glicemi
 • SGOT, SGPT
 • Bilirubinë totale
 • Azotemi, creatinemi
 • Lipidogram
 • TSH
 • Elektrolitet
 • Urinë komplet

Check up diabetik

Çmimi: 4500 Lekë

 • Vizitë endokrinologu
 • Glicemi
 • Hemoglobina e glukozuar (HbA1C)
 • Lipidogram
 • Azotemi, Creatinemi

Check up i tiroides

Çmimi: 5000 Lekë

 • Vizitë endokrinologjike
 • Eko tiroide
 • TSH
 • FT3
 • FT4

Post covid check up

Çmimi: 8500 Lekë

 • Skaner Pulmoni
 • Gjak komplet
 • D-dimer
 • Vizitë mjeku patolog

Paketa e zemrës (bazë)

Çmimi: 10000 Lekë

 • Vizitë me mjekun kardiolog
 • Eko zemre
 • Analizë gjaku
 • Calcium score (Përllogaritja e përqëndrimit të pllakave të kalciumit. Duke u bazuar në rezulat mund të themi nësa ka predispozitë për infarkt ose jo)

Paketa e zemrës (avancuar)

Çmimi: 24000 lekë

 • Vizitë me mjekun kardiolog
 • Eko zemre
 • Analizë gjaku
 • Calcium score (Përllogaritja e përqëndrimit të pllakave të kalciumit. Duke u bazuar në rezulat mund të themi nësa ka predispozitë për infarkt ose jo)
 • Coronografi virtuale (Proceduar jo invazive realizuar nëpërmjet CT Scan)

MRI total body

Çmimi: 42000 lekë

 • Një skanim MRI total body, ekzaminon trupin nga koka te këmbët për të identifikuar tumore, inflamacione ose procese obstruktive. Në bazë të kërkesës së mjekut, procedura mund të zgjasë nga 25 – 60 minuta

Jepni mendimin tuaj

Kam pakënaqësi mbi: