Kardiologjia

Shërbimet e Kardiologjisë

 1. EKG.
 2. Echo zemre transtorakale.
 3. Echo zemre transezofageale.
 4. Echo Doppler.
 5. EKG stres test (provë ushtrimore).
 6. HOLTER.

Mjeku i departamentit

Foto e Artur Gaçe

Dr. Artur Gaçe

Kardiolog Klinik

Në spitalin GVM, Departamenti i Kardiologjisë mbulon me shërbim 24 orë urgjencat kardiake duke i trajtuar në mënyrë medikale, kardiologji invazive me koronaroangiografi/ elektrofiziologji apo me kirurgji te vazave bypass/të valvulave.

Ky shërbim është i pajisur me teknologjinë dhe aparatura të fjalës së fundit për procedurat jo-invazive apo invazive dhe së bashku me një staf mjekësh specialistë me eksperiencë të gjerë, mbulojnë të gjitha llojet e sëmundjeve kardiovaskulare, diagnostikimin dhe ofrimin e trajtimeve.

Kardiologjia ka tre deget e saj kryesore:

 1. Kardiologji

  Ofrohen konsulta me mjekët tanë kardiolog dhe ndjekjen në varësi të patologjisë.

  Kryhen disa ekzaminime:

  • EKG
  • Echo zemre transtorakale
  • Echo zemre transezofageale
  • Echo Doppler

   Ekzaminim i cili shërben për vlerësimin e arterieve apo venave. Zakonisht kontrollohen arteriet karotide, aorta abdominale dhe arteriet iliake, arteriet dhe venat e gjymtyrëve të sipërme dhe të poshtme

  • EKG stres test (provë ushtrimore)
  • HOLTER
   • I ritmit - monitorimi i frekences kardiake per 24 -48 orë
   • I presionit arterial - monitorim ipresionit arterial per 24-48 orë
 2. Kardiologji invazive

 3. Kardiokirurgji

Jepni mendimin tuaj

Kam pakënaqësi mbi: